Alfaro: “El problema de l’Elx és psicològic”

El tècnic del Mirandés content per el “premi” de la victòria i va afirmar que “seguixen vius”

0

Pablo Alfaro, míster del Club Esportiu Mirandés, compareixia davant els mitjans per a comentar la seua visió del partit d’esta vesprada davant l’Elx: “La igualtat és la tònica d’esta categoria, amb dos equips amb urgències i que necessitàvem els punts… L’expulsió fa que tot ho veges molt més difícil, i jugant a casa amb la seua gent i amb el seu públic… Però hem intentat donar continuïtat als nostres atacs, no hem passat excessiu aclaparament, i al final hem trobat el premi i seguim vius. Estàvem a 12 punts i ara n’estem a 6. Ens n’anem millor de com veníem”.
Alfaro comentava que van saber anteposar-se a les adversitats: “En inferioritat numèrica i amb la calor que fa a Elx, imagineu que veníem de Miranda amb pluja, hem hagut de fer un triomf a lheroica. Inclús, anant últims l’equip no està mort i lluita fins al final, m’alegre molt per la gent de Miranda”.
Sobre el seu rival, comentava que, “l’Elx clarament no està dissenyat per a estar on està. És un aspecte segurament psicològic i tenen capacitat per a estar més amunt. Equips com Mallorca, Còrdova o Elx necessiten tocar algunes tecles per a eixir d’on estan, perquè no s’han fet per a estar a baix i pot ser psicològic el que ocorre”.

Abans de marxar Pablo Alfaro explicava que “a nosaltres en teoria tothom ens dóna per morts i anem barallant. Si ens  salvem, sé que serà en l’última jornada l’últim minut, així que seguirem barallant fins al final”.

Comentarios

comentarios

No hay comentarios

Dejar respuesta