El Consell tranquil·litza a l’afició: “No ens ha arribat cap resolució”

0

A les 10 del matí anunciava l’Elx CF una roda de premsa urgent. El Consell d’Administració compareixia per a tranquil·litzar a l’afició després que anit la Cadena Cope i la Cadena Ser nacionals asseguraren el descens de l’equip franjiverd a Segona Divisió.

Anguix assegurava gens més començar que no ens ha arribat gens de la resolució del jutge. Nosaltres hem garantit a Hisenda el 100% del deute. Tindrem deute zero a l’agost, i açò el poden dir pocs equips.

Jerónimo Prado, secretari del Consell, va explicar que tenim màxim respecte a les autoritats i a les institucions. Solament puc dir que ahir rebem dos documents. El primer era una comunicació de l’instructor del cas al jutge. Bàsicament, tot segueix igual. L’altre era de l’Eibar, demanant conéixer la resolució. Ells no poden saber què documents presentem o no nosaltres al jutge, que té 10 dies per a manifestar el seu veredicte.

Tornava a prendre la paraula Anguix, en ronda de preguntes. No tenim constància de gens, ahir únicament ens van arribar dos expedients. Amb Hisenda hem fet un pagaré al 28 de juliol, i la resta està avalada. Que l’Eibar s’haja presentat com a acusació particular ens sembla normal, potser nosaltres l’haguérem fet també. Però que apareguen ells ara no canvia gens.

El president assegura que amb l’afició i l’estadi que tenim, l’Elx és un club interessant en Primera. Interessos supose que hi haurà.

El màxim mandatari creu en la justícia. L’aval que hem presentat no es pot tirar per a arrere. Dins d’un mes i 25 dies, l’Elx haurà de pagar sí o sí.

Hem entrat fa cinc setmanes, i tot el que vam dir s’està fent. Hi ha hagut molt treball, perquè uns hem estat a Madrid amb la LFP, uns altres a València amb l’IVF i uns altres ací a Elx. Ara mateix, no ens plantegem jugar en una altra categoria que no siga Primera Divisió.

Este Consell porta el full de ruta que es va plantejar. Hem tornat a tenir relació amb la LFP, Hisenda i l’IVF. I tots ens donen suport. Entenem que seguirem en Primera.

En eixe moment, un poc enfadat, Jerónimo va tornar a prendre la paraula.

Vull que quede clar, i que es repetisca on faça mancada, que la situació a la qual ens enfrontem ve d’incompliments que es produeixen des de fa molts mesos, de l’anterior Consell. Josema San Matías va intervenir dient que Hisenda, el principal creditor, va a cobrar el 100% del deute. Volem que açò servisca d’atenuant per a seguir en Primera.

Finalment, van assegurar que de moment no pensen a prendre mesures legals contra l’anterior Consell d’Administració. No toca fer açò ara. Anem a solucionar açò i després veurem.

Foto: Marca.

Comentarios

comentarios

No hay comentarios

Dejar respuesta