Il·licità – Oriola: L’Il·licità vol reprendre el vol a costa d’un Oriola en bona dinàmica

L’Il·licità vol passar pàgina de l’ensopegada a Vila-real davant un Oriola que cerca consolidar-se en la part alta.

0
Fotografía: Juan Monzón / Franjiverdes.com

L’Elx Il·licità rep este diumenge la visita de l’Oriola. La trobada, corresponent a la jornada 27 del grup VI de Tercera Divisió, serà a les 11.30 hores en el Díez Iborra de la Ciutat Esportiva d’Elx.

L’Elx Il·licità, dècim classificat, arriba al partit després de patir el cap de setmana passat la primera derrota del 2017, que va ser contra el Vila-real (2-1). Esta derrota, per res, no entela el gran paper que està desenvolupant el filial en la segona volta i este diumenge tenen una altra revalida per davant i davant un dur os de rosegar.

Vicente Parres, entrenador, va qualificar este partit com “un xoc de dos equips que podrien estar perfectament en 2ºB, per la qual cosa serà un partit quasi d’eixa categoria.” El tècnic no podrà comptar amb els lesionats Isma Heredia i Álex Heredia.

Per la seua banda, l’Oriola, seté classificat, arriba al partit després de véncer al Torre Alce 1-0 la setmana passada en Els Arcs. L’equip del Baix Segura està impecable en este 2017 atés que encara no ha perdut cap trobada i voldrà continuar amb eixa dinàmica.

Roca, entrenador de l’equip groc, té a tot el seu planter disponible a excepció de Fleki i Nico que són dubte fins a última hora.

Comentarios

comentarios

No hay comentarios

Dejar respuesta