Javi Flores torna a la disciplina de l’Elx CF

El migcampista cordovés de 31 anys serà presentat demà divendres a les 11:30h en la sala de premsa de l’Estadi Martínez Valero.

0
Fotografía: elchecf.es

El treball de l’directiva deportiva de l’Elx CF no cessa, i l’últim jugador a arribar ha sigut el migcampista cordovés Javi Flores. Jugador conegut per la parròquia elxana, ja que va militar en l’entitat il·licitana durant les temporades 2012-2013, on va aconseguir l’ascens a Primera Divisió i 2013-2014, encara que el seu pas va ser bastant discret, atés que tan sols va arribar a disputar 4 partits en eixes dues temporades.

Del planter del Còrdova CF va arribar a disputar més de 140 partits en la disciplina del Còrdova entre les temporades 2005 i 2011 arribant a anotar 12 gols entre Segona i Segona Divisió B. En la 2011-2012 va fitxar pel filial del Getafe CF, on va disputar 32 partits i va anotar 10 gols. Després del seu pas fugaç per l’Elx CF, va fitxar pel Reial Múrcia en la 2014-2015 on va jugar 30 partits i va anotar 5 gols. Per a més tard unir-se a la disciplina de l’Hèrcules CF en les temporades 2015-2016 i 2016-2017 en les quals va jugar un total de 43 partits i va anotar 8 gols.

Es definix com a migcampista ofensiu amb una gran capacitat de conducció de pilota i última passada, encara que també pot caure a banda, ja que té una gran capacitat de desbordar. A més de tindre un tret de qualitat i ser un referent en les jugades a pilota parada que sens dubte són clau en la Segona Divisió B. No obstant això és un jugador que ha estat minvat per les lesions, puix ha patit al llarg de la seua carrera dos trencaments de lligament creuat, la qual cosa li ha impedit tindre continuïtat en els clubs que ha militat.
Un jugador que ha segut una clara aposta personal del tècnic de l’Elx CFVicente Mir, i que tot fa indicar que serà el recanvi de l’actual jugador elxà Liberto Beltrán, que com ja va indicar en propi entrenador elxà després del partit davant el Lorca, abandonarà l’Elx CF a la recerca d’un equip en Segona Divisió.

Comentarios

comentarios

No hay comentarios

Dejar respuesta