José Ángel: “Pense que, si mantenim la línia dels últims partits, ens portarem un resultat positiu de Sòria”

El jugador, i la plantilla, no li peguen moltes voltes a les paraules de Toril i estan ansiosos que arribe el partit del diumenge.

0
Imagen: Canal de YouTube del Elche CF.

José Ángel, jugador de l’Elx, va atendre en el dia de hui els mitjans de comunicació en la sala de premsa del Martínez Valero.

El jugador, i l’equip, estan amb “moltes ganes” que arribe el partit del diumenge contra el Numància per a llevar-se el mal sabor de boca de l’últim partit de lliga contra el Sevilla Atlètic. José Ángel està completament segur que “l’equip reaccionarà bé, tal com va passar el dia del Saragossa o del Uesca, que en eixos partits arribàvem després de no aconseguir la victòria, i l’equip va saber reposar-se i guanyar.”

Després del partit del passat diumenge, Toril va dir en roda de premsa que “ni la plantilla ni l’equip estan preparats per a estar a dalt de la classificació.” L’equip no es va prendre malament esta frase, ja que abans de fer-la pública la va comentar a ells i la plantilla l’ha acceptat perquè és “una opinió com una altra qualsevol. Ens la prenem com una ajuda per al futur i pense que no cal pegar-li més voltes al tema.”

Del retorn d’Armando, que cada dia que passa sembla estar més a prop, diu que “l’any passat va ser un jugador important i és normal que tots l’estiguem esperant. Ell sempre dóna un nivell alt, jugue o no. A l’equip vindrà fenomenal la seua volta.”

A escala personal, José Ángel es troba “bé” perquè “vaig començar sense jugar, però arran del partit de Copa contra el Mirandés ho he jugat tot excepte un partit. Cada vegada estic amb més confiança i més assentat.”

Sobre les seues errades a l’hora d’eixir amb la pilota jugada va comentar que “són coses que passen en el futbol. Reconec que sóc un jugador que arrisca massa però és la meua forma de jugar. Dec minimitzar eixos errors i pense que arribaré a açò punt de no arriscar massa.”

Finalment, del partit del diumenge contra el Numància assegura que “serà difícil, com tots. Costarà, caldrà barallar moltíssim, però fent les coses bé, estant seriosos i mantenint la línia d’estos últims partits pense que ens en portarem un bon resultat.”

Comentarios

comentarios

No hay comentarios

Dejar respuesta