L’Elx és descendit a Segona Divisió als despatxos.

0

Es va acabar l’espera. El Jutge de Disciplina Social de la LFP ha acordat el descens de categoria de l’Elx CF, per “el manteniment de deutes amb l’Agència Tributària”.

El càstig, que suposa una dura garrotada per a l’entitat, ve després de “existir resistència en la seua procedir, ja que ja va ser sancionat la passada temporada i la present, com a conseqüència de la comissió de diferents infraccions molt greus”.

Per si no fos poc, el club haurà de pagar una multa, de 180.303,63 euros. Més encara, el deute segueix existint, “L’Elx CF continua mantenint un deute líquid, vençuda i exigible amb l’Agència Tributària. No està ni abonada, ni ajornada, ni garantida”, assegura l’informe, la qual cosa contrasta amb el que s’ha dit per Anguix, que assegurava que el pagament del deute sí que estava garantit.

Després de conèixer el veredicte, l’Elx recorrerà de totes les formes possibles. Un descens a Segona Divisió suposaria, segons asseguren des del propi club, la liquidació de l’entitat franjiverd.

La tragèdia arriba a Elx, i es porta per davant a un altre club de futbol. L’afició ja ha respost mobilitzant-se aquesta vesprada, però l’assumpte pinta fatal.

Comentarios

comentarios

No hay comentarios

Dejar respuesta