L’Elx tanca la campanya d’abonaments amb 9.262 socis

El club elxà qualifica esta campanya d’abonaments com “un èxit sense precedents”

0
Imagen: Zaira González, franjiverdes.com

L’Elx ha informat esta vesprada que ha tancat la campanya d’abonaments per a la temporada 2017-2018, sota el lema ‘Solo Elche CF‘, amb 9262 abonats, una xifra que des del club qualifiquen com “un èxit sense precedents“.

La captació de socis per a la temporada 2017-2018 començà el passat 11 de juliol i conclogué diumenge passat, 24 de setembre, minuts ans del partit de lliga que mesurava a l’Elx contra l’Atlètic Balears al Martínez Valero.

Les dades més cridaneres d’esta campanya, segons el propi club, en són:

Augment dels seguidors estrangers. L’ambiciosa campanya duta a terme en les zones de residents estrangers ha propiciat un augment del nombre d’abonats d’altres nacionalitats, sent la britànica la dominant.
Increment de venda de butaques VIP. Actualment, la zona de butaques VIP de l’estadi està al 75% del seu aforament.
Preus molt populars en Fons. Tant el Fons Nord com el Fons Sud presenten una gran imatge en cada trobada al Martínez Valero, amb graderies molt poblades.
La Graderia d’Animació Fons Sud 1923, completa.

Diego García, president de l’Elx, en la roda de premsa de la presentació de la campanya d’abonaments assegurà que “la nostra intenció és que a l’inici de lliga hi haja entre 6000 i 7000 abonats però som conscients de la fractura social. Amb el pas de les jornades, crec que arribarem als 10000” va exposar en el seu temps el president i, finalment, són les expectatives complides.

Destacar que la temporada passada, en Segona Divisió, la campanya d’abonaments es  tancà amb 9563 abonats, solament 300 persones més que esta temporada.

Comentarios

comentarios

No hay comentarios

Dejar respuesta