Llevant 2-1 Elx: Pena màxima

Dos penals, el primer molt rigorós, acabaren amb un Elx que en la primera part dominà. Nino, marcà en el 2′ per a l’Elx.

0

Pena màxima. L’Elx jugà un extraordinari partit que s’interrompé per l’actuació arbitral. L’àrbitre xiulà dos penals. El primer, suposadament, xiula mà i la pilota toca en el muscle, mentre que el segon sembla clar. A la fi, l’Elx se’n va de buit en la seua visita al capdavanter de la lliga i trenca la dinàmica positiva que arrossegava l’equip d’Alberto Toril.
L’inici del partit fon excel·lent per als interessos de l’Elx. Nino, en el minut dos, caçà un rebuig del porter local, Raúl Fernández, i, en boca de gol, anotà. Este gol tenia un signe molt especial per a l’experimentat davanter de Vera, ja que anotà el seu gol número 100 amb l’elàstica il·licitana i, a més, no va celebrar el gol davant el Llevant, equip a què se n’anà després d’eixir de l’Elx. Davant el Llevant, equip al que es va anar després d’eixir de l’Elx.
El gol trastocà els plans al Llevant i hagué d’anar a remolc per a intentar aconseguir la igualada. L’Elx davant esta situació s’arreplegà en el seu camp. Però en cap moment renuncià a l’atac, eixia molt a la contra, i fruí de més ocasions que l’equip valencià fins a la xiulada final de l’àrbitre de la primera part.
Per al Llevant, Lerma tingué la més clara, després d’agarrar un rebuig fora de l’àrea i li pegà de primeres. Obligà a Juan Carlos a volar i buidar a córner mentre que les de l’Elx les tingueren Fabián i Borja Valle. La de Fabián fon una jugada individual que acabà en les mans de Raúl Fernández després d’un tir des de lluny i la de Borja un tir que va eixir prop del pal.

Els penals condemnen l’Elx

La segona part començà molt mal per als interessos de l’Elx. Al cap de pocs minuts de la represa, l’àrbitre assenyalà un penal, bastant rigorós, per mans. Casadesús assumí la responsabilitat de llançar el penal i Juan Carlos, llançant-se a la seua esquerra, buidà el llançament, però el mateix Casadesús atrapà el rebuig i posà les taules en el lluminós.

Amb l’1-1, el partit es podia decantar per a qualsevol costat. Els dos equips estaven molt íntegres, barallaven cada pilota com si fóra l’última, i generaven molt de perill en la porteria contrària.

L’ocasió més clara per a l’Elx la tingué Iriondo en el 71′ quan entrà en carrera des de darrere i la pilota pegà en el lateral de la xarxa mentre que el Llevant tingué la més clara a través de Toño que posà un centre que s’enverinà i Juan Carlos buidà.

Mancant cinc minuts per a la fi, Luis Pérez perdé la pilota en una zona molt delicada del camp i el Llevant, en superioritat, encarà la saga franjiverde i Pelegrín provocà un altre penal. Esta vegada, Juan Muñoz, baté a la primera Juan Carlos.

A la fi, derrota per a l’Elx que per res la meresqué. La setmana que ve, l’Elx s’enfrontarà a l’Alcorcón al Martínez Valero.

Fitxa tècnica:

Llevant: Raúl Fernández, Iván López, Róber Pier, Postigo, Toño; Natxo Insa (Casadesús, min.46), Lerma, Campaña; Rubén García (Paco Montañés, min.46), Jason i Juan Muñoz (Verza, min.90).

Elx: Juan Carlos; Luis Pérez, Túñez, Pelegrín, Iriondo; Fabián (Álex Fernández, min.74), Dorca; Borja Valle, Pelayo (Liberto, min.80), Hervías (Pedro, min.64); i Nino.

Gols: 0-1: Nino (2′), 1-1: Casadesús (54′), 2-1: Juan Muñoz (85′).

Amonestacions:

Llevant: Toño, Campaña i Casadesús.
Elx: Dorca, Iriondo i Nino.

Incidències: Partit de la segona divisió espanyola disputat en el Ciutat de València davant 12.442 espectadors.

Comentarios

comentarios

No hay comentarios

Dejar respuesta