Mir: “Tinc una plantilla molt bona i som un dels equips favorits”

El tècnic es mostra satisfet amb la confecció de la plantilla i avisa que el Deportivo Aragón no serà un rival fàcil

0
Imagen: Captura del Canal de YouTube del Elche CF

Després de l’entrenament matinal celebrat a les 9.30 hores en l’Annex del Martínez Valero, l’entrenador de l’equip elxà, Vicente Mir, atengué els mitjans de comunicació en la sala de premsa del Martínez Valero per a analitzar la prèvia contra el Deportivo Aragón (demà 3 de setembre a les 12.00 hores).

Després del partit de Copa del Rei disputat el dimecres, l’entrenador comentava que “n’hi ha problemes per a preparar el partit perquè hem tingut la Copa. Hem tingut menys temps però encara ens queda la sessió del dissabte i espere que la gent que isca el diumenge estiga fresca i en condicions de jugar.” Després d’açò, digué que “tots els jugadors tenen opcions de ser titulars. Doní descans a jugadors que segurament siguen titulars i la resta de titulars seran dels que jugaren l’altre dia.”

Sobre el rival, el Deportivo Aragón, explica que “és un equip més. Als filials, els agrada jugar a futbol i proposen més futbol que un equip veterà. Acabem de començar la pretemporada i no sabem ben a quin equip ens trobarem. En els dos partits que ha jugat, ha merescut traure resultats positius. Crec que serà un equip que, al llarg de la competició, donarà molts problemes als altres.” Rubio, exjugador de l’Elx Il·licità, és la referència ofensiva del filial aragonés i davant tindrà a l’entrenador que li donà l’oportunitat de debutar en el filial: Vicente Mir. Sobre ell, opina que “és un jugador que ha millorat molt. Tots li coneixem, és capaç del millor i del pitjor. Ha guanyat moltíssim en qualitat i en treball i és un jugador a tindre en compte. Estarà amb ganes en jugar contra un ex-equip.”
Quant a l’equip que alinearà el diumenge, confessà que “es podrà fallar en un o dos jugadors, però l’onze titular és fàcil d’endevinar.” Després d’estes paraules, parlà sobre el paper que tingueren Peris i Guille Vallejo el passat dia en la Copa del Rei. De Peris, en relata que “estic content amb ell però té molta competència. Adrián Jiménez està jugant molt bé i després se li sumarà Edu a la competència. Ha de treballar molt per a guanyar-se la titularitat.” Sobre Guille Vallejo, “féu un partit molt acceptable però José Juan ara està molt bé i no el canviaré.”
Finalment, sobre les paraules de Jorge Cordero d’ahir on analitzà la confecció de la plantilla diu que “tinc una plantilla molt bona i som un dels equips favorits. Hem de treballar i ser intensos perquè si no ho som qualsevol ens guanya.”

Comentarios

comentarios

No hay comentarios

Dejar respuesta