Parras: “Estic preocupat però ningú abaixarà els braços”

El tècnic il·licità lamenta la falta de gol i només pensa a Getafe

0
Fotografía: Juan Monzón / Franjiverdes.com

El tècnic il·licità, Vicente Parras, s’estrenava a casa com a entrenador del primer equip, i el seu conjunt ha tornat a patir una dura derrota en el minut 90. Parras explicava que, “ens ha entrat l’ansietat en l’últim moment, i en l’única jugada que fan que tiren entre els tres pals, marquen. Si no pots guanyar, no perdes, però no vam saber evitar eixa última acció. Situacions hem creat, però al final…”
Preguntat si el problema de l’equip és mental, comentava que, “en algunes circumstàncies pot ser que sí, estic preocupat perquè queden quatre jornades i estem en una situació complicada, heu vist que els jugadors han cercat porteria, han lluitat, però ara també cal encertar”.
Sobre l’afició: “Entenc que hi haja decepció amb la mobilització que hi ha hagut, però ací no abaixarà els braços ningú, seguirem els que estem, lluitant, i anirem a Getafe a cercar la victòria. Açò és una competició a 22 jornades i ens en queden quatre, se’ns ha complicat moltíssim, però cal intentar que hi haja quatre equips pitjor que nosaltres”.

Parres, visiblement seriós i escarit en paraules, indicava que, “ara mateix hi ha un bloqueig mental per la trajectòria que portem, però estem capacitats, preparats, i hui només ens ha faltat el gol, hem tingut arguments fins a eixa última jugada, semblava que marcaríem i al final han sigut ells, farem el possible per a posar cadascun de nosaltres el que puguem posar per a revertir esta situació”.
El míster dels il·licitans no abandonaria la sala de premsa sense donar el seu agraïment a l’afició per l’esforç que han fet hui.

Comentarios

comentarios

No hay comentarios

Dejar respuesta