Pelayo: “Hem patit, però la sort ha caigut del nostre costat”

El migcampista opina que “estàvem fent mèrits en partits anteriors”

0
Imagen: Captura de pantalla del Canal de YouTube del Elche CF.

El jugador de l’Elx Pelayo va ser un dels dos futbolistes que va parlar per a la premsa després de la victòria a Lugo.
“Teníem ganes perquè estàvem fent mèrits en partits anteriors. Ells a casa són un gran equip i també hem sofert, però per sort ha caigut del nostre costat. El Lugo és un gran equip i per això estan a la zona alta. Hem sofert més però ens en emportem la recompensa. Hui ens dóna això que ens sol llevar, però mereixíem la victòria”.
“Ens van anar empenyent i ficant més enrere, i hauríem d’haver tingut més la pilota. Necessitàvem guanyar i ara pensem anar a totes a casa. Hi ha hagut fases per als dos equips, Borja, Nino i Pablo han fet un bon paper i d’aquí els gols”.

Sobre la seua volta a Lugo. “Solament vaig estar un any i em vaig lesionar però el tracte aquí va ser espectacular, també el doctor em va tractar genial. Són gent molt professional que va sofrir amb mi esta temporada i estic molt agraït a tots ells, espere que els vaja ben aquí”.
Durant els moments difícils del partit “notes que estàs ficat enrere, però no et passa pel cap perdre. Cal quedar-se amb el positiu, i millorar per tenir més control. Físicament estàvem cansats i havíem d’aguantar”.
“Hui és un món i el cap de setmana vinent serà un altre. Anem a per l’Osca, a guanyar a casa davant la nostra afició, perquè volem que se’n vagen contents amb el resultat”.
L’entrenador rival assegura que Pelayo ha estat el mal de cap del Lugo. “He treballat molt, hi ha hagut molta baralla. Em sembla excessiu això, perquè la resta han estat espectacular. Tracte d’eixir en una bona línia estrenyent les dents per tenir més minuts. Túñez i Borja Valle han estat genial, perquè han augmentat la competència, ara costa entrar en l’onze”.
Missatge a l’afició. “Ens alegra molt la victòria de hui, tant de bo els brindem resultats, encara que de vegades se’n van contents com contra el Cadis. Hem d’aconseguir punts i crec que ho aconseguirem”.
Finalment, la seua renovació. “Estic molt content a Elx i el club tenia predisposició. Estic agraït i a seguir més anys, tant de bo puga donar un bon rendiment. Són dos anys més”.

Comentarios

comentarios

No hay comentarios

Dejar respuesta