Pelegrín: “Ha sigut un partit realment lamentable”

El defensa assegura que “l’Almeria ha estat millor en totes les línies”

0
Fotografía: laliga.es

El ja veterà Sergio Pelegrín va ser molt crític després de caure derrotat de manera justa davant l’Almeria.

“Ha sigut un mal partit. Després d’un bon resultat com el de la setmana passada teníem una nova oportunitat. Volíem dues victòries seguides i ha sigut un partit realment roín. No ens ho expliquem, volíem fer un bon partit per a dedicar-lo a la gent que hi havia vingut i era el que necessitàvem. No ha eixit la cosa i cal alçar-se i seguir treballant. Eixe moment bo arribarà”-

“No hem canviat l’estil, però no tenim les idees tan clares com abans, no ens ixen les coses. Volem tenir la pilota però per motius que haurem d’analitzar, no estem tenint la possessió de la pilota i el rival ens fica cada vegada més arrere, per açò tenen més ocasions”.

“Ens hauríem posat tercers però no hi hem fet un bon un partit, el rival ha estat millor en totes les línies. Ens n’anem amb el cap baix però cal alçar-se”.

En el segon gol “hi ha hagut un desajustament amb les marques, i ells han tingut una jugada molt bona i ens ha agafat amb les línies molt obertes. Han sigut molt precisos”.

Sobre l’àrbitre Valdés Aller. “Hi ha hagut una sèrie de jugades que no sé per què l’ha agarrat amb nosaltres, ens contestava de forma molt brusca. No se li veia molt neutral en eixa situació. Nosaltres hem perdut el partit perquè no hem estat bé, però hi ha hagut situacions en què ens ha llevat més. Però no és excusa, hem estat malament”.

“Nino no ha trepitjat voluntàriament. S’ha entropessat amb la cama d’un jugador que estava en el terra. El linier de l’altra banda ha dit a l’àrbitre que li ha trepitjat intencionadament. Sabem que Nino eixes coses no les fa. El linier eixe ha perdut els nervis i açò va minvant una mica”.

Comentarios

comentarios

No hay comentarios

Dejar respuesta