Vicente Mir: “Amb l’escut no es guanya, cal fer coses ben i tindre actitud”

L’entrenador estava molest per la derrota i la imatge donada per l’equip i espere que a partir del dilluns l’equip canvie el xip

0
Imagen: Zaira González, franjiverdes.com

Vicente Mir, entrenador de l’Elx, parlà davant els mitjans de comunicació una volta finalitzat l’Elx 0-1 Formentera.

Què ha passat?

No hi ha hagut actitud ni gens de res. Quan un equip està malament en tots els sentits, passa açò. El gol ha segut en un error però açò no impedix que el rival haja segut superior. Finalment, la derrota és merescuda perquè no hem fet cap mèrit per a guanyar.

A què es deu la falta d’actitud?

No sé a què es deu eixa falta d’actitud. L’equip estava millor, però en cap moment, ni amb els canvis, hem millorat. Solament puc dir que a l’equip li ha faltat de tot, començant per mi i acabant per ells.

Quan sembla que l’equip comença a desenganxar, cau. A què es deu eixa irregularitat?

M’agradaria tindre el problema detectat però així és el futbol, a voltes es juga bé i unes altres malament. Hui s’ha jugat molt malament i per un error hem perdut. Són derrotes que cal assumir-les i el dilluns tornar a treballar per a canviar el xip.

D’altra banda, queda demostrat que amb l’escut no es guanya, cal fer coses bé. Si tan bons som, cal demostrar-ho en la gespa, tan jugadors com entrenador.

Crits de “Vicente vete ya“!…

A tot entrenador li xiulen però, ara mateix, em sent més entrenador encara. Els xiulets no m’influïxen gens, absolutament en res. Quan alguna cosa no ix bé, el primer a ser criticat és l’entrenador. Han xiulat a Zidane, a Luis Enrique i mira. Açò em fa sentir més fort.

Què suposa no sumar els tres punts?

Suposa no sumar els tres punts encara que hui era obligatori si volíem anar a Mallorca amb més tranquil·litat. Ara, anirem a Mallorca amb el cul més atapeït.

Com està Golobart?

Se n’haurà anat angoixat perquè si comets un error i l’equip perd per açò, puix te’n vas fotut. A voltes falla el davanter, unes altres el porter… Toca alçar el cap i seguir.

Què pretenies amb els canvis en el descans?

Volia canviar en el descans perquè havíem canviat el sistema. Podia haver canviat als 11 perquè els onze estaven jugant malament. Manolín porta tres partits en què ha de millorar. Per al meu equip és una peça importantíssima i ha de fer un pas al capdavant.

Huit punts han volat ja en el Martínez Valero. Com estàs?

Estic fotut que em guanyen a casa, clar que estic fotut. Hem perdut huit punts ací i hauríem de guanyar-los tots, i potser n’hi ha algun més. Cada minut que passe amb ells intent que canvie l’actitud, però hi ha dies roïns i es perd l’actitud.

No és la primera vegada que l’equip no té actitud…

Per un partit o dos sense actitud no es pot dir que no l’hàgem tinguda mai. Vosaltres (la premsa) podeu dir el que vullgau, però hui dia anem ahí. Quan anem cinquens podrem parlar de com de mal que ho fem. No pot ser tot negatiu, hi anem segons!

Comentarios

comentarios

No hay comentarios

Dejar respuesta